Collectie inkoop

Inkoop 

9classics koopt voor eigen collectie auto's uit heel Europa. Na uitvoerig vooronderzoek wordt de auto op locatie bekeken en via de Porsche 100 punten check beoordeeld. Alleen auto's met de juiste historie en uitvoering worden aangekocht. Na aankoop worden de voertuigen door onze samenwerkende partnerbedrijven technisch en cosmetisch volledig in nieuwstaat teruggebracht.

Zoekopdracht

Op zoek naar een auto buiten onze voorraad? Wij zoeken de gewenste auto

In onze collectie voorraad gekeken, maar de perfecte auto nog niet gevonden? Wij helpen u graag met het vinden van de gewenste auto. Geef daarom uw wensen aan ons door, dan helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto!
Door onze uitgebreide netwerk en goede contacten met diverse autobedrijven kunnen wij gericht op zoek naar uw droomexemplaar. Ook als u ergens een auto heeft gezien, maar u liever bij uw vertrouwde autobedrijf een auto aanschaft, kunnen wij u uiteraard helpen.

Verkoop

Porsche eigenaren die hun auto voor een eerlijke prijs willen verkopen kunnen contact met ons op nemen. Stuur hiervoor een korte beschrijving met een foto van de auto en het kenteken naar trading@9classics.nl.